Bevingut al web de Joan Maria Busquets Romagosa

Horari d'atenció : DL a DV: 9:00 a 14:00 - 16:00 a 20:00
Contacte : 977-239-405

Balanç polar (BCE)

Què és el Balanç Polar Electromagnètic?

És una teràpia basada en l'ús de la informació i constituïda sobre els principis de la física quàntica, que busca reconstruir la Unitat essencial de l'home: tot és un, tot l'ésser és només essència amb diferents nivells de manifestació: físic, emocional i mental .
Tot en l'organisme és electromagnètic, tot està compost per àtoms que s'uneixen per forces electromagnètiques, les que al seu torn uneixen als àtoms per formar molècules, a aquestes per formar estructures proteiques, i amb elles teixits i òrgans.
Tota reacció química és electroquímica, i aquestes forces actuen perquè tenen polaritats, mitjançant les quals s'atrauen o repel·leixen. El treballar sobre polaritats, elèctriques i magnètiques, constitueix una clau mestra que obre el control de les estructures i funcions. I balanç polar electromagnètic té les tècniques per buscar l'equilibri dinàmic de les polaritats de l'organisme.

Qui va desenvolupar Balanç Polar Electromagnètic?

Aquesta teràpia ha estat desenvolupada pel Dr. Francisco Rios.

Com actua?

Si sabem, que qualsevol desequilibri, sigui físic, emocional, o mental, es manifesta alterant el nostre camp electromagnètic, que és la resultant subtil del nostre cos. Si sabem que elements poden reequilibrar-, i els fem servir mitjançant uns protocols i sistemes d'obtenció d'informació, llavors podrem reequilibrar, o restaurar l'equilibri en el nostre camp electromagnètic i que es manifestarà en la nostra totalitat: cos físisco, emocional i mental.
Per poder dur a terme aquest procés podrem utilitzar diferents elements com: filtres, medicaments energètics, o si cal químics, agulles d'acupuntura, etc ...

Quin és l'objectiu?

Restablir l'equilibri en el nostre cos a través d'equilibrar el camp electromagnètic.
Col·laborar en processos de desenvolupament de la persona.

Quin tipus de malalties podem tractar?

En principi podem tractar qualsevol tipus de malalties, i en qualsevol edat.
També podem treballar desactivant bloquejos que obstaculitzen el nostre correcte funcionament (radiacions, tòxics, conductes o hàbits etc ...)
A més podem potenciar el desenvolupament de la persona, tant facilitant processos d'aprenentatge, integració interhemisfèrica, desactivar conductes inadequades, o patrons familiars pertorbadors, etc ...