Bevingut al web de Joan Maria Busquets Romagosa

Horari d'atenció : DL a DV: 9:00 a 14:00 - 16:00 a 20:00
Contacte : 977-239-405

Osteopatia

Què és l'osteopatia?

L'Osteopatia és una teràpia manual, l'objectiu és reequilibrar els diferents sistemes del cos, normalitzant els fluids, les estructures del cos i la ment. És una teràpia holística en tant que entén l'ésser humà com una individualitat i una unitat que engloba els aspectes físics emocionals i mentals.
L'objectiu doncs és harmonitzar l'individu, tenint en compte que tota alteració de l'estructura corporal repercuteix sobre la funció d'aquestes estructures, donant lloc als símptomes

Osteopatia craneosacral

És una tècnica suau i subtil que neix de l'osteopatia gràcies Dr. W.G. Sutherland qui va descobrir l'existència d'uns moviments o pulsacions rítmiques d'expansió i retracció procedents del centre del nostre sistema nerviós central. Aquests ritmes, els ha anomenat "Respiració Primària".
Aquesta respiració es mou en nosaltres a través dels nostres fluids i de cadascuna de les nostres cèl·lules, és la que nodreix, manté i sosté la vida.
Aquesta respiració o potència, ens informa del nostre estat de salut. Conté la matriu de la vida.
El terapeuta craneosacral contacta amb aquestes forces i els permet restablir la seva plena potencialitat. La teràpia connecta a la matriu de la salut de cada sistema. És una teràpia manual no intrusiva. Té els seus principis de tractament que permeten alliberar xocs i traumes, memòries de sofriment i restablir l'equilibri cel·lular a tot el cos.

Per a què serveix l'osteopatia craneosacral?

Està especialment recomanat en les àrees funcionals següents:

 1. Aparell digestiu
 2. Aparell circulatori
 3. Aparell hormonal
 4. Aparell muscular
 5. Cadenes òssies
 6. Embaràs
 7. Post-part
 8. Nounats i nadons des del primer dia (còlics, lactància, otitis)
 9. Nens hiperactius o problemes d'aprenentatge

L'osteopatia visceral

L'Osteopatia visceral parteix de la base que totes les vísceres tenen moviment, com qualsevol estructura corporal, i han de tenir-lo de forma adequada per al correcte funcionament de l'organisme.

Per a què serveix l'osteopatia visceral?

Per a la majoria de malalties d'origen visceral com:

 1. Lumbàlgies
 2. Cèrvico-braquiàlgies
 3. Dolors de costelles i estèrnum
 4. Marejos i cervicàlgies
 5. Migranyes
 6. Varius i altres problemes circulatoris a les cames